Recept
« Terug naar recepten
Krulstaart in hesp en kaas
PT25M
Krulstaart in hesp en kaas
Een heerlijk krulstaart in hesp en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krulstaart in hesp en kaas te bereiden
Bereiding:
Snij de korstjes van de kaas en verdeel de kaas in 6 repen.
Wikkel elke reep kaas in 1 plakje bacon tot er geen kaas meer te zien is.
Leg de baconpakketjes op een schaal en zet die op tafel.
Aan tafel:
Verhit een heel klein klontje boter in het gourmetpannetje.
Leg het kaas-baconpakketje erin: laat het rondom bruin bakken. De kaas smelt? Geen nood. Dat is de bedoeling
Snij de korstjes van de kaas en verdeel de kaas in 6 repen.
Wikkel elke reep kaas in 1 plakje bacon tot er geen kaas meer te zien is.
Leg de baconpakketjes op een schaal en zet die op tafel.
Aan tafel:
Verhit een heel klein klontje boter in het gourmetpannetje.
Leg het kaas-baconpakketje erin: laat het rondom bruin bakken. De kaas smelt? Geen nood. Dat is de bedoeling
bertal zegt:
succes en bedankt voor de leuke reactie;):)
m.v.g. Bert Allers