KookJij

Kwark-deegbodem voor (hartige) taart

Een heerlijk kwark-deegbodem voor (hartige) taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kwark-deegbodem voor (hartige) taart te bereiden

Het zout en de bakpoeder door de bloem werken. Alle overige ingrediënten erbij en met de hand tot een soepel deeg kneden. Laat het deeg op een koele plaats 15 minuten tot rust komen. Het is nu klaar voor gebruik.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Ik bak deze taart met een groentenvulling ongeveer 40 minuten op 200 graden (heteluchtoven).
Groeten, Tania
sanne

sanne zegt:
Op hoeveel graden moet deze in de (elektrische) oven gebakken worden?