Recept
« Terug naar recepten
Kwark-deegbodem voor (hartige) taart
PT60M
Kwark-deegbodem voor (hartige) taart
Een heerlijk kwark-deegbodem voor (hartige) taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kwark-deegbodem voor (hartige) taart te bereiden
Het zout en de bakpoeder door de bloem werken. Alle overige ingrediënten erbij en met de hand tot een soepel deeg kneden. Laat het deeg op een koele plaats 15 minuten tot rust komen. Het is nu klaar voor gebruik.
Tania zegt:
Groeten, Tania