Een Spaanse vriendin van mij maakte dit wel eens als lunchgerecht met stokbrood erbij.
Ook lekker met yoghurt of Hüttenkäse in plaats van kwark.
Recept
« Terug naar recepten
Kwarkspread met radijs
PT60M
Kwarkspread met radijs
Een heerlijk kwarkspread met radijs recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Fátima
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kwarkspread met radijs te bereiden
VOORBEREIDING MOET MINSTENS 1 UUR VAN TE VOREN.
De kwark wat loskloppen tot een gladde massa. Dan de fijngesneden radijsjes + knoflook + zout + peper + citroensap + 0,5 el fijngesneden basilicumblaadjes erdoor roeren.
Dit kwarkmengsel in de koelkast minstens 1 uur laten intrekken.
Serveren: in een mooie schaal, de schijfjes radijs als versiering erop en bestrooien met blaadjes of reepjes verse basilicum.
De kwark wat loskloppen tot een gladde massa. Dan de fijngesneden radijsjes + knoflook + zout + peper + citroensap + 0,5 el fijngesneden basilicumblaadjes erdoor roeren.
Dit kwarkmengsel in de koelkast minstens 1 uur laten intrekken.
Serveren: in een mooie schaal, de schijfjes radijs als versiering erop en bestrooien met blaadjes of reepjes verse basilicum.