KookJij

Kwarkspread met radijs

Een heerlijk kwarkspread met radijs recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Fátima
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kwarkspread met radijs te bereiden

VOORBEREIDING MOET MINSTENS 1 UUR VAN TE VOREN.
De kwark wat loskloppen tot een gladde massa. Dan de fijngesneden radijsjes + knoflook + zout + peper + citroensap + 0,5 el fijngesneden basilicumblaadjes erdoor roeren.
Dit kwarkmengsel in de koelkast minstens 1 uur laten intrekken.
Serveren: in een mooie schaal, de schijfjes radijs als versiering erop en bestrooien met blaadjes of reepjes verse basilicum.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Een Spaanse vriendin van mij maakte dit wel eens als lunchgerecht met stokbrood erbij.
Ook lekker met yoghurt of Hüttenkäse in plaats van kwark.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst