Recept
« Terug naar recepten
Kwarteleitje met spekjes en remouladesaus
PT15M
Kwarteleitje met spekjes en remouladesaus
Een heerlijk kwarteleitje met spekjes en remouladesaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kwarteleitje met spekjes en remouladesaus te bereiden
-Kook de eieren in water, ± 3 min.
-Bak intussen het spek in de anti aanbakpan.
-Laat de eieren schrikken in koud water.
-Als ze afgekoeld zijn pel ze dan voorzichtig.
-Halveer de eieren.
-Doe ze op een amuselepel(onderkant beetje afsnijden dan blijven ze gemakkelijker liggen!)
-Bestrooi ze met een beetje peper en zout (naar smaak).
-Leg er wat spekjes of gebakken ontbijtspekstukjes bij.
-Garneer met een toefje remouladesaus en een toefje peterselie.
-Bak intussen het spek in de anti aanbakpan.
-Laat de eieren schrikken in koud water.
-Als ze afgekoeld zijn pel ze dan voorzichtig.
-Halveer de eieren.
-Doe ze op een amuselepel(onderkant beetje afsnijden dan blijven ze gemakkelijker liggen!)
-Bestrooi ze met een beetje peper en zout (naar smaak).
-Leg er wat spekjes of gebakken ontbijtspekstukjes bij.
-Garneer met een toefje remouladesaus en een toefje peterselie.
Mijn kookverhaal (jose aarns)
Ziet er leuk uit en valt hier altijd goed in de smaak, kost weinig tijd en is gemakkelijk te maken, kan v.t.v.bereid worden......wel de spekjes dan later erbij doen i.v.m. knapperigheid!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
theresia zegt:
Anna zegt:
Hij is een ware tovenaar wat betreft de database:D:D
Heb je onze nieuwe blog al gezien? (http://kookjij.nl/blog)
Daar staan kerstverhalen en ook zeer nuttige tips en wetenswaardigheden. Toegankelijk voor KookJij gebruikers.
Fijne zondag verder!
Groetjes, Anna.
:D:D
I.L. Vaatstra zegt: