Recept
« Terug naar recepten
La Crème van Chaumes in brickdeeg met een rozijnen
PT25M
La Crème van Chaumes in brickdeeg met een rozijnen
Een heerlijk la crème van chaumes in brickdeeg met een rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe La Crème van Chaumes in brickdeeg met een rozijnen te bereiden
Verpak een eetlepel Crème van Chaumes in het brickdeegvel en sluit deze zoals een enveloppe. Bestrijk met eigeel.
Laat 10 minuten in de oven bakken op 170 °C.
Meng intussen de Luikse stroop met de olijfolie en de wijnazijn.
Schik de sla in het midden van de borden. Bestrooi met rozijnen en pijnboompitten.
Leg de pakketjes Crème van Chaumes op de sla en besprenkel met de vinaigrette en de Luikse stroop.
Laat 10 minuten in de oven bakken op 170 °C.
Meng intussen de Luikse stroop met de olijfolie en de wijnazijn.
Schik de sla in het midden van de borden. Bestrooi met rozijnen en pijnboompitten.
Leg de pakketjes Crème van Chaumes op de sla en besprenkel met de vinaigrette en de Luikse stroop.
inge zegt:
Cremier de Chaumes koop je in gespecialeerde kaaswinkels.
Redactie KookJij