Recept
« Terug naar recepten
Laagjespudding
PT15M
Laagjespudding
Een heerlijk laagjespudding recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Laagjespudding te bereiden
1. Doe de melk in een kookpan maar hou een kopje melk apart. Breng de melk met de suiker aan de kook. Los de vanillepudding op in het kopje melk. Haal de melk van het vuur en roer er de opgeloste pudding door.
2. Giet de helft van de pudding in een aparte schaal en bedek met plasticfolie zodat er geen vel op komt. Roer 100g chocoladeschilfers door de andere helft. Bedek de chocoladepudding ook met plasticfolie.
3. Laat de pudding wat afkoelen en giet dan afwisselend chocolade- en vanillepudding in hoge glazen. Werk af met chocoladeschilfers.
2. Giet de helft van de pudding in een aparte schaal en bedek met plasticfolie zodat er geen vel op komt. Roer 100g chocoladeschilfers door de andere helft. Bedek de chocoladepudding ook met plasticfolie.
3. Laat de pudding wat afkoelen en giet dan afwisselend chocolade- en vanillepudding in hoge glazen. Werk af met chocoladeschilfers.
sweety zegt:
hows make this :p