Recept
« Terug naar recepten
Lam met rozemarijn,ansjovis en olijven
PT40M
Lam met rozemarijn,ansjovis en olijven
Een heerlijk lam met rozemarijn,ansjovis en olijven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lam met rozemarijn,ansjovis en olijven te bereiden
verwarm de oven voor op 150 graden.Snijd het vet rond het vlees een beetje weg en maak diepe inkepingen in het vlees.Meng de rozemarijn,ansjovis,knoflook en olijven.Vul de inkepingen in het vlees met dit mengsel.Smeer het vlees in met olijfolie.Verwarm een pan en bak het vlees aan beide zijde even aan.Leg het vlees daarna in een ovenschaal en bak het in ongeveer 20 minuten rosé in de oven.Laat het even rusten en snijd er aan tafel koteletjes van.