KookJij

Lams Carbonaadjes met Rozemarijn en Gerookte Paprika

Een van de vele mogelijkheden met lamscarbonaadjes
Recept van:
Bereidingstijd: 750 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Familie
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lams Carbonaadjes met Rozemarijn en Gerookte Paprika te bereiden

  1. Doe de gesnipperde knoflook, rozemarijnblaadjes, peper en zout in een kom van de blender en puls het mengsel mooi gelijkmatig fijn.
  2. Dan met een draaiende machine heel langzaam de 125 cc olijf olie er bij gieten en een pasta draaien.
  3. Smeer de karbonaadjes in met de pasta en zet ze koel weg gedurende 12 uur.
  4. Zet de grill aan of verhit een grillpan heet en gaar de karbonaadjes gedurende 3 minuten aan beide zijdes. (of langer als nodig is om de karbonaadjes medium rare te grillen)
  5. Verdeel de karbonaadje over de borden en bedruip met wat olij olie extra virgine en bestrooi met gerookte paprikapoeder en gesnipperde mintblaadjes.
  6. Geef er gewokte wilde spinazie bij en gebakken aardappeltjes.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Hierbij een stevige rode wijn schenken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Theo

Theo zegt:
In Nijmegen bij Tiger verkopen ze gerookte paprikapoeder.
Jan A van der  Hoeden

Jan A van der Hoeden zegt:
In vele delicatessen zaken, Sligro, sommige AH's, enz.
Gerookte paprika poeder of Pimenton.
Jan A.
Cherie Brokx

Cherie Brokx zegt:
Jan A
Lijkt me een heerlijk makkelijk te maken recept.
Dus gaan we proberen.
Waar kun je die ger. paprikapoeder kopen ???