Recept
« Terug naar recepten
Lams Carbonaadjes met Rozemarijn en Gerookte Paprika
PT750M
Lams Carbonaadjes met Rozemarijn en Gerookte Paprika
Een van de vele mogelijkheden met lamscarbonaadjes
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
750 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lams Carbonaadjes met Rozemarijn en Gerookte Paprika te bereiden
- Doe de gesnipperde knoflook, rozemarijnblaadjes, peper en zout in een kom van de blender en puls het mengsel mooi gelijkmatig fijn.
- Dan met een draaiende machine heel langzaam de 125 cc olijf olie er bij gieten en een pasta draaien.
- Smeer de karbonaadjes in met de pasta en zet ze koel weg gedurende 12 uur.
- Zet de grill aan of verhit een grillpan heet en gaar de karbonaadjes gedurende 3 minuten aan beide zijdes. (of langer als nodig is om de karbonaadjes medium rare te grillen)
- Verdeel de karbonaadje over de borden en bedruip met wat olij olie extra virgine en bestrooi met gerookte paprikapoeder en gesnipperde mintblaadjes.
- Geef er gewokte wilde spinazie bij en gebakken aardappeltjes.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Hierbij een stevige rode wijn schenken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jan A van der Hoeden zegt:
Gerookte paprika poeder of Pimenton.
Jan A.
Cherie Brokx zegt:
Lijkt me een heerlijk makkelijk te maken recept.
Dus gaan we proberen.
Waar kun je die ger. paprikapoeder kopen ???
Theo zegt: