Recept
« Terug naar recepten
Pasta vegetarisch
PT20M
Pasta vegetarisch
Een heerlijk pasta gerecht, met fris gekleurde groentes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch te bereiden
Kook pasta beetgaar.
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Bladpeterselie grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de paprika met bladpeterselie in olijfolie, voeg de kruiden toe evenzeer de pesto. Pasta toevoegen en de tomaatjes. Goed op een heet vuur even opwokken.
Serveer zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie.
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Bladpeterselie grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de paprika met bladpeterselie in olijfolie, voeg de kruiden toe evenzeer de pesto. Pasta toevoegen en de tomaatjes. Goed op een heet vuur even opwokken.
Serveer zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt: