Recept
« Terug naar recepten
Lams Tajine uit de Slow Cooker
PT550M
Lams Tajine uit de Slow Cooker
Een heerlijk lams tajine uit de slow cooker recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
550 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kennis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lams Tajine uit de Slow Cooker te bereiden
1).Leg een bedje van uien- en knoflooksnippers op de bodem van de crockpot van de slow cooker en leg daarop in één laag het vlees. Strooi de kruiden daarover en suiker.
2).Voeg dan toe de bouillon, tomaten uit blik en de honing.
3).Zet de slow cooker aan op laag en wacht 8 uur. Voeg dan toe de pruimen, de citroen en het kaneelstokje.
4).Laat nog eens een 30 - 45 minuten pruttelen.
2).Voeg dan toe de bouillon, tomaten uit blik en de honing.
3).Zet de slow cooker aan op laag en wacht 8 uur. Voeg dan toe de pruimen, de citroen en het kaneelstokje.
4).Laat nog eens een 30 - 45 minuten pruttelen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Dien op met couscous waarin krenten en amandelen verwerkt zijn en bestrooi dat geheel met amandelsclfers en korianderblaadjes en peterselie.