Recept
« Terug naar recepten
Lamsboutplakken in folie
PT60M
Lamsboutplakken in folie
Een heerlijk lamsboutplakken in folie recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsboutplakken in folie te bereiden
Bak de lamsbouten in de olie aan alle kanten bruin en bestrooi ze met peper en zout.Leg het vlees op 4 grote vellen aluminiumfolie.Maak de prei en de wortelen schoon,snijd ze in plakjes en bak ze enkele min.in het achtergebleven vet.Voeg de doperwten en de bouillon toe en laat de groenten 5 min.zachtjes koken.Haal ze met een schuimspaan uit de pan en schep het op het vlees.Leg op de groenten een klontje kruidenboter.Vouw de folie luchtig dicht en leg de pakketjes in een braadslee.Schuif ze in een voorverwarmde oven (200C) en bak ze 30 min.Haal het vlees uit de folie en leg het op de borden.Schik de groenten en bestrooi het met de fijngehakte bieslook.
Lekker met een gepofte aardappel (ook uit de folie gehaald) met crème fraîche.
Lekker met een gepofte aardappel (ook uit de folie gehaald) met crème fraîche.