Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juni 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Visburger op een bedje van spaghetti
PT25M
Visburger op een bedje van spaghetti
Een heerlijk visburger op een bedje van spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visburger op een bedje van spaghetti te bereiden
Spaghetti beetgaar koken.
Visburgers aanbakken met boter.
Tomaat in 6 snijden.
Wortelen in staafjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Wortelen even op wokken, als laatste de tomaten en sjalotjes toevoegen, kruid goed af met de viskruiden.
Serveer de pasta in het midden van het bord, visburger erboven op, groenten er rond serveren. Werk af met bieslook en garnalen.
Visburgers aanbakken met boter.
Tomaat in 6 snijden.
Wortelen in staafjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Wortelen even op wokken, als laatste de tomaten en sjalotjes toevoegen, kruid goed af met de viskruiden.
Serveer de pasta in het midden van het bord, visburger erboven op, groenten er rond serveren. Werk af met bieslook en garnalen.
Els Meeuwsen zegt: