KookJij

Visburger op een bedje van spaghetti

Een heerlijk visburger op een bedje van spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visburger op een bedje van spaghetti te bereiden

Spaghetti beetgaar koken.
Visburgers aanbakken met boter.
Tomaat in 6 snijden.
Wortelen in staafjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Wortelen even op wokken, als laatste de tomaten en sjalotjes toevoegen, kruid goed af met de viskruiden.
Serveer de pasta in het midden van het bord, visburger erboven op, groenten er rond serveren. Werk af met bieslook en garnalen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juni 2011.
Klik op foto om te vergroten.








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Al een oud "recept" maak je de visburgers niet zelf? Jammer het maakt het zo simpel. Verder heb je altijd leuke recepten. Groet Els