KookJij

Lamshaasjes met rozemarijnsaus

Een heerlijk lamshaasjes met rozemarijnsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamshaasjes met rozemarijnsaus te bereiden

Laat het vlees tijdig op kamertemperatuur komen en dep het droog op keukenpapier
Verhit de olie in de pan tot er damp afkomt.
Voeg de boter toe en bak de lamshaasjes
op hoog vuur aan beide kanten bruin.
Neem ze uit de pan, leg ze op een voorverwarmde schaal, bestrooi ze met wat zout en peper en dek ze af met wat aluminiumfolie.
Roer de rozemarijn door het braadvet in de pan, blus af met de wijn en de port en laat op hoog vuur circa 3 min. inkoken.
Roer er de créme fraiche door en laat nog een paar min. inkoken.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Roer het uitgelopen vocht van de lamshaasjes door de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
L.Agtereek:
Zeker doen, geweldig recept.
Veel succes:);)
m.v.g. Bert Allers
L.Agtereek

L.Agtereek zegt:
Het lijkt mij een heerlijk recept, ga het over 14dgn uitproberen voor mijn gasten