Recept
« Terug naar recepten
Lamskerrie
PT80M
Lamskerrie
Een heerlijk lamskerrie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskerrie te bereiden
Snijd het vlees in stukjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg dan het vlees, de wortelen en het bouillonblokje toe. Bak alles nog 4 minuten door en voeg dan het water en de in stukjes gesneden tomaten toe. Laat het geheel nu 40 minuten sudderen. De paprika en het maïzenapapje toevoegen en dit nog 5 minuten laten stoven.