KookJij

Lamskerrie

Een heerlijk lamskerrie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamskerrie te bereiden

Snijd het vlees in stukjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg dan het vlees, de wortelen en het bouillonblokje toe. Bak alles nog 4 minuten door en voeg dan het water en de in stukjes gesneden tomaten toe. Laat het geheel nu 40 minuten sudderen. De paprika en het maïzenapapje toevoegen en dit nog 5 minuten laten stoven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst