Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletjes met groene salade
PT20M
Lamskoteletjes met groene salade
Een heerlijk lamskoteletjes met groene salade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletjes met groene salade te bereiden
Noen de citroen schoon en rasp een gedeelte van de schil af.(ongeveer 2 tl.)Maak de venkel schoon en snijd deze in dunne reepjes.Klop in een kom 1 el.balsamicoazijn met 2 el.olijfolie,zout,1 tl.citroensap en peper een dressing en schep de venkel erdoor.Wrijf de koteletjes in met 1 el.balsamicoazijn,peper en 1 tl.citroensap.Wikkel elk koteletje in een plakje bacon en bestrijk ze dun met olijfolie.Rooster de koteletjes in een hete grillpan 4-6 min. tot ze mooi bruin zijn en van binnen nog rosé.Meng de spinazie en rucola luchtig door de venkel.Verdeel de salade over 2 borden en leg de kotteletjes erop.
Lekker met gebakken krieltjes.
Lekker met gebakken krieltjes.