Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletjes met tomatensalsa
PT20M
Lamskoteletjes met tomatensalsa
Een heerlijk lamskoteletjes met tomatensalsa recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletjes met tomatensalsa te bereiden
1. Kook de Griekse pasta in gezouten water (kijk op de verpakking).
2. Spoel de kerstomaatjes. Bak ze samen met de oregano kort op een hevig vuur, in 1 eetlepel olie in een koekenpan. Kruid met peper en zout en hou warm op een zacht vuur.
3. Rooster of bak de lamskoteletjes in de rest van de olijfolie, 2 tot 3 minuten aan elke kant, al naargelang u ze rosé of doorbakken wilt. Kruid met peper en zout.
4. Giet de pasta af. Schep 'm op een bord. Lepel er de tomatensalsa bij, leg er het vlees bij en geniet ervan!
2. Spoel de kerstomaatjes. Bak ze samen met de oregano kort op een hevig vuur, in 1 eetlepel olie in een koekenpan. Kruid met peper en zout en hou warm op een zacht vuur.
3. Rooster of bak de lamskoteletjes in de rest van de olijfolie, 2 tot 3 minuten aan elke kant, al naargelang u ze rosé of doorbakken wilt. Kruid met peper en zout.
4. Giet de pasta af. Schep 'm op een bord. Lepel er de tomatensalsa bij, leg er het vlees bij en geniet ervan!