Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletten met dragonboter ( zie opm )
PT40M
Lamskoteletten met dragonboter ( zie opm )
Een heerlijk lamskoteletten met dragonboter ( zie opm ) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletten met dragonboter ( zie opm ) te bereiden
Roer de boter zacht.
Meng de boter, de dragon, de sneetjes brood, de eierdooier, wat plukjes peterselie, zout, peper en een scheutje cognac in de keukenmachine.
Braad de koteletten om en om in de hete olie.
Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen.
Bestrijk ze aan beide kanten met dragonboter en zet ze kort onder de grill.
Let goed op, ze kunnen snel verbranden.
Was de spinazie en laat hem kort in kokend water met zout slinken.
Laat de spinazie goed uitlekken.
Stoof hem kort in de boter, breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de geroosterde geschaafde amandelen.
Leg op elk voorverwarmd bord 2 gegratineerde lamskoteletten en schep de spinazie met de amandelen er naast.
Meng de boter, de dragon, de sneetjes brood, de eierdooier, wat plukjes peterselie, zout, peper en een scheutje cognac in de keukenmachine.
Braad de koteletten om en om in de hete olie.
Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen.
Bestrijk ze aan beide kanten met dragonboter en zet ze kort onder de grill.
Let goed op, ze kunnen snel verbranden.
Was de spinazie en laat hem kort in kokend water met zout slinken.
Laat de spinazie goed uitlekken.
Stoof hem kort in de boter, breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de geroosterde geschaafde amandelen.
Leg op elk voorverwarmd bord 2 gegratineerde lamskoteletten en schep de spinazie met de amandelen er naast.