Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletten met gebakken knoflook
PT15M
Lamskoteletten met gebakken knoflook
Een heerlijk lamskoteletten met gebakken knoflook recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Culinaria España 1999
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletten met gebakken knoflook te bereiden
Verhit de olie in een grote pan en bak zachtjes de knoflookteentjes tot goudbruin (niet aan laten branden, maar ze moeten zacht van binnen zijn).
Haal de knoflookteentjes uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
Braad nu de koteletten in de olie aan beide kanten bruin.
Van binnen moeten ze nog lichtroze zijn.
Serveer de koteletjes warm samen met de knoflookteentjes(ieder haalt zelf de velletjes eraf).
Lekker als je het knoflook wat fijnprakt op je koteletje.
Haal de knoflookteentjes uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
Braad nu de koteletten in de olie aan beide kanten bruin.
Van binnen moeten ze nog lichtroze zijn.
Serveer de koteletjes warm samen met de knoflookteentjes(ieder haalt zelf de velletjes eraf).
Lekker als je het knoflook wat fijnprakt op je koteletje.