KookJij

Lamskoteletten met gebakken knoflook

Een heerlijk lamskoteletten met gebakken knoflook recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Culinaria España 1999
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamskoteletten met gebakken knoflook te bereiden

Verhit de olie in een grote pan en bak zachtjes de knoflookteentjes tot goudbruin (niet aan laten branden, maar ze moeten zacht van binnen zijn).
Haal de knoflookteentjes uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
Braad nu de koteletten in de olie aan beide kanten bruin.
Van binnen moeten ze nog lichtroze zijn.
Serveer de koteletjes warm samen met de knoflookteentjes(ieder haalt zelf de velletjes eraf).
Lekker als je het knoflook wat fijnprakt op je koteletje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst