Recept
« Terug naar recepten
Gehaktpannetje met champignons en gebakken gnocchi
PT20M
Gehaktpannetje met champignons en gebakken gnocchi
Niet exclusief maar gewoon een no nonsense combinatie is dit gehaktpannetje met witte- en kastanje champignons en een paar bos uitjes. Simpel, lekker, snel klaar en iedereen lust het.
Ideaal voor als je snel iets op tafel wilt toveren met weinig ingrediënten. Doe er een paddenstoelen bouillon tablet doorheen want dan krijg je nog meer paddenstoelensmaak aan het geheel en je hebt verder geen kruiden meer nodig.
Een heerlijke andere bereiding van gnocchi in plaats van gewoon koken is bakken in een mengsel van olijfolie, sjalot, knoflook, peper en zout.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Dagschotel
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktpannetje met champignons en gebakken gnocchi te bereiden
- Maak een mengsel van olijfolie, fijngesnipperde sjalot, gehakte knoflook, peper en zout en gebruik dit om de gnocchi in te bakken, eerst eventjes op een hoog vuur daarna zachtjes verder laten bakken, de buitenkant moet krokant worden (ongeveer 20 minuten).
- Bak in een andere pan het gehakt rul en voeg de champignons toe.
- Doe de paddenstoelen bouillon tablet(ten) erbij en op het laatst de fijngesneden bos uitjes.