KookJij

Lamskoteletten met rode curry

Een heerlijk lamskoteletten met rode curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamskoteletten met rode curry te bereiden

Smeer de lamskoteletten in met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast. Intussen snijd je de snijboontjes in lange slierten. Kook de boontjes daarna gaar in zout water. Doe de tomaatjes (met steeltje, voor het decoratieve effect) in een kommetje, kruid met peper en zout en giet er een scheut olijfolie bij. Zet gedurende 15 minuten in de oven op 180 graden.

Bak de lamskoteletten kort in een pan met wat olijfolie. Dresseer de groenten op het bord en schik de lamskoteletjes ernaast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst