Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletten met rode curry
PT30M
Lamskoteletten met rode curry
Een heerlijk lamskoteletten met rode curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletten met rode curry te bereiden
Smeer de lamskoteletten in met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast. Intussen snijd je de snijboontjes in lange slierten. Kook de boontjes daarna gaar in zout water. Doe de tomaatjes (met steeltje, voor het decoratieve effect) in een kommetje, kruid met peper en zout en giet er een scheut olijfolie bij. Zet gedurende 15 minuten in de oven op 180 graden.
Bak de lamskoteletten kort in een pan met wat olijfolie. Dresseer de groenten op het bord en schik de lamskoteletjes ernaast.
Bak de lamskoteletten kort in een pan met wat olijfolie. Dresseer de groenten op het bord en schik de lamskoteletjes ernaast.