Recept
« Terug naar recepten
Lamsrack vol zon en tomaat
PT25M
Lamsrack vol zon en tomaat
Een heerlijk lamsrack vol zon en tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsrack vol zon en tomaat te bereiden
Zet de lamsracks aan in de boter en gaar in een voorverwarmde oven van 180°C.
Snijd de courgette en aubergine in gelijke blokjes en stoof aan in de olijfolie.
Verwarm de Heinz tomato frito met het sinaasappelsap en de tijmblaadjes.
Snijd de courgette en aubergine in gelijke blokjes en stoof aan in de olijfolie.
Verwarm de Heinz tomato frito met het sinaasappelsap en de tijmblaadjes.