Recept
« Terug naar recepten
Lamsracks met Colman's Mosterd
PT100M
Lamsracks met Colman's Mosterd
Een heerlijk lamsracks met colman's mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsracks met Colman's Mosterd te bereiden
*Draai een pasta in de blender van de boter, mosterd,
knoflook,broodkruim,fijngehakte kruidenpeper en zout (als de pasta te droog is,voeg dan wat olijf olie toe)
*Smeer de racks in met de kruiden pasta en leg de racks 60 minuten in de koeling
*Plaats dan de racks met de vleeskant boven in een braadslede en zet 15-20^^ minuten in de oven (afhankelijk van de grootte van het rack)
*Haal uit de oven en laat rusten
^^ Als Je hem minder rood wilt dan langer in de oven laten staan
knoflook,broodkruim,fijngehakte kruidenpeper en zout (als de pasta te droog is,voeg dan wat olijf olie toe)
*Smeer de racks in met de kruiden pasta en leg de racks 60 minuten in de koeling
*Plaats dan de racks met de vleeskant boven in een braadslede en zet 15-20^^ minuten in de oven (afhankelijk van de grootte van het rack)
*Haal uit de oven en laat rusten
^^ Als Je hem minder rood wilt dan langer in de oven laten staan
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Dien op met de braadjus,die eventueel is vermeerderd met wat extra gesmolten boter.
wim zegt:
Ik ga dit zeker proberen met m`n ouders die zijn ook gek op lamsvlees:p;):)