KookJij

Lamsracks met Colman's Mosterd

Een heerlijk lamsracks met colman's mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 100 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamsracks met Colman's Mosterd te bereiden

*Draai een pasta in de blender van de boter, mosterd,
knoflook,broodkruim,fijngehakte kruidenpeper en zout (als de pasta te droog is,voeg dan wat olijf olie toe)
*Smeer de racks in met de kruiden pasta en leg de racks 60 minuten in de koeling
*Plaats dan de racks met de vleeskant boven in een braadslede en zet 15-20^^ minuten in de oven (afhankelijk van de grootte van het rack)
*Haal uit de oven en laat rusten
^^ Als Je hem minder rood wilt dan langer in de oven laten staan

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Dien op met de braadjus,die eventueel is vermeerderd met wat extra gesmolten boter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wim

wim zegt:
supper recept Jan,dit is echt! een hèèrlijk en eerlijk stukje vlees.
Ik ga dit zeker proberen met m`n ouders die zijn ook gek op lamsvlees:p;):)