Recept
« Terug naar recepten
Lamsvleesragoût (magnetronrecept)
PT30M
Lamsvleesragoût (magnetronrecept)
Een heerlijk lamsvleesragoã»t (magnetronrecept) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsvleesragoût (magnetronrecept) te bereiden
Pel en snipper de ui.Snijd het vlees in blokjes of stukjes en bestrooi ze met peper.Verhit de boter in een magnetronschaal,onafgedekt,ca.1 min.op vol vermogen (750 watt).Schep de ui erdoor en vergit deze 2 min.onafgedekt op vol vermogen.Roer het zakje mostersaus en 3 dl heet .water erdoor.Roer het vlees erdoor.Verhit alles 3 min.,afgedekt op vol vermogen.Roer alles door en verhit het gerecht vervolgens,afgedekt 5 min op 400C.Roer het nog een keer doorelkaar en verhit het nogmaals,afgedekt,5 min.op 400 watt.Strooi de dragon erover en roer de crème fraîche en de mosterd erdoor.Verwarm nog 2 min.,afgedekt,op vol verogen en breng het op smaak met peper en zout en laat het 5 min.nagaren.