Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met camembert
PT60M
Lasagne met camembert
Een heerlijk lasagne met camembert recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Simone van den Berg-Loeve
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met camembert te bereiden
Rul in de pan het gehakt.
Doe hierbij de fijngesneden ui en laat even pruttelen.
Voeg de knoflook toe.
Maak de saus indien nodig klaar volgens het pakje en voeg toe aan het gehaktmengsel.
Als de saus dik genoeg is zet het vuur dan af.
Leg in de schaal om en om gehaktsaus, lasagnebladen, **gehaktsaus, laagje camembert plakjes, lasagnebladen en herhaal vanaf ** tot de schaal vol is, let op eindig met een laagje gehaktsaus.
Strooi er een dun laagje Parmezaanse kaas overheen.
Doe het geheel in de oven die je voorverwarmd hebt op 200°C.
Laat de lasagne in 30 tot 40 minuten gaar worden.
Daarna eet smakelijk, eventueel te serveren met wat sla.
Doe hierbij de fijngesneden ui en laat even pruttelen.
Voeg de knoflook toe.
Maak de saus indien nodig klaar volgens het pakje en voeg toe aan het gehaktmengsel.
Als de saus dik genoeg is zet het vuur dan af.
Leg in de schaal om en om gehaktsaus, lasagnebladen, **gehaktsaus, laagje camembert plakjes, lasagnebladen en herhaal vanaf ** tot de schaal vol is, let op eindig met een laagje gehaktsaus.
Strooi er een dun laagje Parmezaanse kaas overheen.
Doe het geheel in de oven die je voorverwarmd hebt op 200°C.
Laat de lasagne in 30 tot 40 minuten gaar worden.
Daarna eet smakelijk, eventueel te serveren met wat sla.
Mijn kookverhaal (Simone van den Berg-Loeve)
Onze kinderen zouden dit het liefst elke week minimaal 1x eten.