Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met groentjes
PT60M
Lasagne met groentjes
Een heerlijk lasagne met groentjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met groentjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C (th. 6).
Schil de wortelen. Snijd de courgettes en de wortelen in dunne repen.
Pel en hak de ui fijn.
Fruit de ui in de olijfolie.
Doe de groenten in koud water en breng 2 min. aan de kook (de groenten moeten al dente zijn). Voeg er de in dunne plakjes gesneden ui bij en laat 3 min. goudbruin bakken.
Kook intussen de lasagnabladen 10 min. in een grote hoeveelheid gezouten water.
Schik een eerste laag lasagnabladen in een ovenschotel, spreid er de Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook over uit, leg er vervolgens groenten op en herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje lasagnabladen.
Bedek het geheel met de in blokjes gesneden mozzarella en de geraspte parmezaan.
Zet ongeveer 30 min. in de oven. Laat enkele minuten rusten alvorens te serveren.
Schil de wortelen. Snijd de courgettes en de wortelen in dunne repen.
Pel en hak de ui fijn.
Fruit de ui in de olijfolie.
Doe de groenten in koud water en breng 2 min. aan de kook (de groenten moeten al dente zijn). Voeg er de in dunne plakjes gesneden ui bij en laat 3 min. goudbruin bakken.
Kook intussen de lasagnabladen 10 min. in een grote hoeveelheid gezouten water.
Schik een eerste laag lasagnabladen in een ovenschotel, spreid er de Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook over uit, leg er vervolgens groenten op en herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje lasagnabladen.
Bedek het geheel met de in blokjes gesneden mozzarella en de geraspte parmezaan.
Zet ongeveer 30 min. in de oven. Laat enkele minuten rusten alvorens te serveren.