Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree voor bij de vis
PT20M
Aardappelpuree voor bij de vis
Een heerlijk aardappelpuree voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree voor bij de vis te bereiden
Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water giet af en pureer.
Rode ajuin fijn snijden.
Veldsla grof snijden.
Ajuin in olijfolie beetgaar wokken op het laatste de veldsla toevoegen even opschudden en uit de pan halen.
Voeg deze bij de puree en meng goed met de boursin en viskruiden.
Serveer zeer warm bij alle vissoorten.
Rode ajuin fijn snijden.
Veldsla grof snijden.
Ajuin in olijfolie beetgaar wokken op het laatste de veldsla toevoegen even opschudden en uit de pan halen.
Voeg deze bij de puree en meng goed met de boursin en viskruiden.
Serveer zeer warm bij alle vissoorten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.