Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met kip en asperges
PT50M
Lasagne met kip en asperges
Een heerlijk lasagne met kip en asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorms-kookboek.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met kip en asperges te bereiden
Bak de kipfilet in 2 ½ eetlepel hete olie al omscheppend bruin en gaar. Voeg de pastasaus toe en laat de saus op een laag vuur 2 minuten zachtjes koken. Schep een laagje saus in een ingevette ovenschaal en verdeel er een laagje lasagnebladen over. Schep er weer een laagje saus op, verdeel er asperges over en leg er lasagnebladen kruiselings op. Herhaal de laatste drie lagen totdat alle saus, asperges en lasagnebladen zijn opgebruikt. Eindig met een laag lasagnebladen. Bereid de witte saus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kaas erdoor en verdeel het over de lasagne. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven (200ºC) in ca. 30 minuten af. Lekker met een gemengde salade.
sanne zegt: