Recept
« Terug naar recepten
Lasagne van roerbakgehakt met aubergine
PT30M
Lasagne van roerbakgehakt met aubergine
Een heerlijk lasagne van roerbakgehakt met aubergine recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne van roerbakgehakt met aubergine te bereiden
Snij de aubergine in de lengte in plakken en bestrooi ze met peper en zout. Verhit de koekenpan met 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de plakken aubergine aan beiden kanten lichtbruin. Leg de plakken op een bord. Voeg opnieuw 2 eetlepels olie toe aan de koekenpan en bak het gehakt hierin rullig. Bestrooi het gehakt met peper en zout. Was de tomaten en snij ze in dunne plakken. Verwarm de oven voor op 200C. Smeer iedere plak aubergine in met Boursin en leg de twee onderste plakken op een bakplaat. Bouw om en om met aubergine, gehakt en tomaat mooie stapeltjes als een 'lasagne'. Eindig met een plak aubergine met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden. Bak de beiden stapels 15 minuten in de oven.