Recept
« Terug naar recepten
Lasagnette met mozzarella, tomaat en rucola
PT20M
Lasagnette met mozzarella, tomaat en rucola
Een heerlijk lasagnette met mozzarella, tomaat en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagnette met mozzarella, tomaat en rucola te bereiden
1. Kook de lasagnevellen 2 minuten in gezouten water. Laat ze op een schone vaatdoek plat opdrogen. Snij de mozzarella en tomaten in plakjes.
2. Pureer de rucola met 3 tot 4 eetlepels olijfolie en bestrijk de lasagnevellen lichtjes aan een kant met dit mengsel.
3. Leg de lasagnevellen, tomaten en mozzarella in laagjes in de ovenschaal. Begin met pasta, eindig met kaas en tomaten.
4. Zet 10 minuten in de oven op 175°C, of tot de kaas een beetje gesmolten is. Zet de laatste 3 minuten onder de grill, op de hoogste stand. Werk af met een plukje rucola en serveer meteen.
2. Pureer de rucola met 3 tot 4 eetlepels olijfolie en bestrijk de lasagnevellen lichtjes aan een kant met dit mengsel.
3. Leg de lasagnevellen, tomaten en mozzarella in laagjes in de ovenschaal. Begin met pasta, eindig met kaas en tomaten.
4. Zet 10 minuten in de oven op 175°C, of tot de kaas een beetje gesmolten is. Zet de laatste 3 minuten onder de grill, op de hoogste stand. Werk af met een plukje rucola en serveer meteen.