Recept
« Terug naar recepten
Lasagnette met tomaat en ansjovis
PT15M
Lasagnette met tomaat en ansjovis
Een heerlijk lasagnette met tomaat en ansjovis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
340 kCal energie
10 Gram eiwit
18 Gram vet
35 Gram koolhydraten
10 Gram eiwit
18 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
www.ah.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagnette met tomaat en ansjovis te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal. Meng de knoflook met 2 el olie en besprenkel de tomaten ermee. Bestrooi met peper en zout. Rooster de tomaten ca. 25 min. in de oven.
Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van ± 3 cm. Kook in ruim water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af.
Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes. Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om. Lekker met grof gesneden basilicum.
Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van ± 3 cm. Kook in ruim water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af.
Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes. Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om. Lekker met grof gesneden basilicum.
wouros zegt:
Overigens lijkt het me heerlijk.