Recept
« Terug naar recepten
Chicken Caracas.
PT50M
Chicken Caracas.
Een heerlijk, snel en uiterst simpel gerecht met een exotische smaak. Ik
heb alles voor de helft genomen en er sperzieboontjes en vanwege de
heerlijke saus rijst erbij geserveerd. Oorspronkelijk een gerecht uit
Venezuela . ( maar dat is niet te selecteren)
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Zuid-Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chicken Caracas. te bereiden
- Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui stukjes enkele minuten zachter.
- Doe de uien, tomaat en verder alle andere ingrediënten ( behalve laurier en zout) in de kom van de staafmixer en pureer alles tot een gladde saus.
- Voeg de saus toe aan de pan, leg er de kipfilets in met de laurierbladeren en zout. naar smaak.
- Laat de kip in de saus in 45 minuten op een zacht vuurtje garen.
- Roer af en toe. Ik serveerde dit gerecht met rijst en sperzieboontjes en voor wat meer pit ( na proeven) , heb ik de laatste minuut wat rode peper toegevoegd.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Eenvoudig, simpel en lekker zonder vreemde ingrediënten.