Recept
« Terug naar recepten
Last-minute borrelhapje
PT15M
Last-minute borrelhapje
Een heerlijk last-minute borrelhapje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Last-minute borrelhapje te bereiden
Halveer de meloen in de lengte.Schep er de zaadjes en de draden uit en snijd iedere helft in vier plakken van gelijke dikte en verwijder de schil van de parten.Halveer de avocado eveneens in de lengte en haal de pit eruit met een lepel.Schil de helften en snijd ze ook in vier gelijke parten.Bedruppel de avocadoparten met citroensap om verkleuren te voorkomen.Wikkel telkens een part meloen samen met een part avocado in een plak ham en zet het vast met een houten prikker.Serveer het op een schaal met schijfjes citroen of leg ze op een amuselepel.
Marijke zegt:
Groetjes van je moeder