Recept
« Terug naar recepten
Lauw-warme lasagne van Canadese zeekreeft
PT40M
Lauw-warme lasagne van Canadese zeekreeft
Een heerlijk lauw-warme lasagne van canadese zeekreeft recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
restaurant site
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauw-warme lasagne van Canadese zeekreeft te bereiden
Draai de pasta op de dunste stand door de pasta machine. Steek 12 plakjes uit met een ronde steker van ongeveer 8 cm. doorsnee en kook de plakjes 2 minuten in water met een beetje zout. Kook de kreeften 4 minuten in visbouillon, laat ze afkoelen, haal ze uit elkaar en verdeel ze over 4 personen. Meng de sla en maak dit aan met de vissaus en laurierolie. Leg op elk bord een plakje pasta en leg hierop een beetje sla, en wat stukjes kreeft, leg er weer een plakje pasta op met wat sla en stukjes kreeft en dek af met weer een plakje pasta. Giet hier wat vissaus, laurierolie en warme kreeftenjus over en werk het geheel af met wat gemalen zwarte peper. Serveer direct.