Recept
« Terug naar recepten
Lauwe vinaigrette van rodekool en zachtgekookt ei
PT15M
Lauwe vinaigrette van rodekool en zachtgekookt ei
Een heerlijk lauwe vinaigrette van rodekool en zachtgekookt ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
florette-salades-nl.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauwe vinaigrette van rodekool en zachtgekookt ei te bereiden
De sjalot pellen en fijnhakken. In de gesmolten boter de spekjes en de sjalotten fruiten. Hieraan de rodekool toevoegen en goed roeren. De sojasaus en de sjalotazijn toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout. Kook de eieren gedurende 4 min. in kokend water. In het midden van het bord een bedje van rodekool schikken en hierop het ei leggen. Garneren met wat bladpeterselie.