Recept
« Terug naar recepten
Paasbroodje gevuld
PT20M
Paasbroodje gevuld
Laat je fantasie de vrije loop en vul het broodje naar je eigen zin.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke,Elmo, Blondy& Ziva
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paasbroodje gevuld te bereiden
- Oven voorverwarmen op 160Gr snij de groenten zeer fijn stoof deze aan in een beetje boter kruid naar smaak en vervolgens het spek even mee opstoven. Snij het hoedje af van het broodje en hol het brood uit, vul deze met de groenten/spekblokjes. Vervolgens het ei erop en kruiden met peper en zout zet de broodjes in de oven gedurende +/- 15min evenzeer de hoedjes van het brood. Serveer de paasbroodjes met rucola en bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.