De smaak van de saus is niet prominent, maar wel duidelijk aanwezig.
Het is een gerecht uit Singapore, wat gecombineerd kan worden met vlees en gevogelte.
Recept
« Terug naar recepten
Lauwwarme groene salade met saus van kokos en munt
PT40M
Lauwwarme groene salade met saus van kokos en munt
Een heerlijk lauwwarme groene salade met saus van kokos en munt recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Singapore
Keuken:
Oosterse
Bron:
De Oosterse Keuken.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauwwarme groene salade met saus van kokos en munt te bereiden
Stoom de groenten, excl de taugee, ca 20 min.
De sperziebonen mogen niet te hard meer zijn, evt de peultjes later toevoegen.
Laat afkoelen, tot lauwwarm.
Maak de saus:
Suiker, pepertje vijzelen.
Meng tezamen met de overige ingrediënten in een kom.
Voeg aan de afgekoelde, lauwwarme salade de tauge toe en giet de dressing erover.
Meng het geheel door elkaar.
Dien op, de slablaadjes dienen als garnering op het bord..
De sperziebonen mogen niet te hard meer zijn, evt de peultjes later toevoegen.
Laat afkoelen, tot lauwwarm.
Maak de saus:
Suiker, pepertje vijzelen.
Meng tezamen met de overige ingrediënten in een kom.
Voeg aan de afgekoelde, lauwwarme salade de tauge toe en giet de dressing erover.
Meng het geheel door elkaar.
Dien op, de slablaadjes dienen als garnering op het bord..