Recept
« Terug naar recepten
Lekkere pizzasnack
PT45M
Lekkere pizzasnack
Een heerlijk lekkere pizzasnack recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lekkere pizzasnack te bereiden
-Maak het pizzadeeg zoals beschreven op de verpakking.
-Meng het gehakt met de knoflook, cayennepeper, aromat, kaneel en de koriander, goed doorkneden.
-Rol het pizzadeeg uit en maak er rondjes van met een doorsnede van ongeveer 15 cm.
-Besmeer de rondjes met olijfolie.
-Leg op de randen van de rondjes een laagje geraspte kaas en vouw de randjes terug (ongeveer 1cm) zodat de kaas opgesloten is.
-De randjes goed dichtdrukken zodat de kaas er niet uit kan lopen.
-Verdeel de gezeefde tomaten over alle rondjes.
-Verdeel het gehakt over alle rondjes.
-Verdeel de champignons over alle rondjes.
-Bak in een voorverwarmde oven van 180C voor ongeveer 20 minuten tot het gehakt gaar is en de randen mooi bruin.
-Meng het gehakt met de knoflook, cayennepeper, aromat, kaneel en de koriander, goed doorkneden.
-Rol het pizzadeeg uit en maak er rondjes van met een doorsnede van ongeveer 15 cm.
-Besmeer de rondjes met olijfolie.
-Leg op de randen van de rondjes een laagje geraspte kaas en vouw de randjes terug (ongeveer 1cm) zodat de kaas opgesloten is.
-De randjes goed dichtdrukken zodat de kaas er niet uit kan lopen.
-Verdeel de gezeefde tomaten over alle rondjes.
-Verdeel het gehakt over alle rondjes.
-Verdeel de champignons over alle rondjes.
-Bak in een voorverwarmde oven van 180C voor ongeveer 20 minuten tot het gehakt gaar is en de randen mooi bruin.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
De smaak hiervan doet denken aan shoarma, lekker is dan ook om hier knoflooksaus bij te serveren en eventueel wat fijn gesneden sla.