Recept
« Terug naar recepten
Lente uitjes met tomatenjam, gele biet en venkelgr
PT30M
Lente uitjes met tomatenjam, gele biet en venkelgr
Een heerlijk lente uitjes met tomatenjam, gele biet en venkelgr recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Arnold Hanbuckers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lente uitjes met tomatenjam, gele biet en venkelgr te bereiden
Blancheer de uitjes in water met zout
Hol ze uit.
Mondeer de tomaten en stoof ze in de olie tot al het vocht is verdwenen.
Op smaak brengen met suiker en zout.
Vul de uitjes met de tomatenjam.
Garneren met een fijngesneden rolletje gele biet en venkelgroen.
Lauw serveren.
Hol ze uit.
Mondeer de tomaten en stoof ze in de olie tot al het vocht is verdwenen.
Op smaak brengen met suiker en zout.
Vul de uitjes met de tomatenjam.
Garneren met een fijngesneden rolletje gele biet en venkelgroen.
Lauw serveren.