Je kan de kiwi ook vervangen door mango wat niet zo bitter is.
Je kan er ook koude gekookte rijst bijvoegen.
Recept
« Terug naar recepten
Lentesla met kiwi
PT15M
Lentesla met kiwi
Een heerlijk lentesla met kiwi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Alfons Van de Mieroop
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lentesla met kiwi te bereiden
Was de sla, en droog de sla in een zwiertoestel en snij de sla in stukken van circa 10cm.
Snij of verkruimel de oude kaas.
Schil de kiwi en snij in blokjes.
Meng alles en koel in de koelkast tot het opdienen, en besprenkel met de vinaigre vlak voor gebruik.
Dien bv op met lamssteak en daarbij een koele fruitige rosé, droge witte wijn of champagne.
Snij of verkruimel de oude kaas.
Schil de kiwi en snij in blokjes.
Meng alles en koel in de koelkast tot het opdienen, en besprenkel met de vinaigre vlak voor gebruik.
Dien bv op met lamssteak en daarbij een koele fruitige rosé, droge witte wijn of champagne.