Recept
« Terug naar recepten
Libanese komkommersoep
PT20M
Libanese komkommersoep
Een heerlijk libanese komkommersoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Libanese komkommersoep te bereiden
leg een aantal stukjes opzij voor de garnering.
1. schil de rest van de komkommen en pars hem boven een schaal zodat je het vocht kunt opvangen.
2.maak de bosui schoon en snijd deze in mooie dunne ringen. iets van het groen gebruiken niet alles.
3.pel de knoflook en snijd hem fijn.
4.vermeng de komkommer en het vocht met de overige ingredienten tot een gladde soep. breng de soep pitting op smaak met out en peper.
5. koel hem goed
1. schil de rest van de komkommen en pars hem boven een schaal zodat je het vocht kunt opvangen.
2.maak de bosui schoon en snijd deze in mooie dunne ringen. iets van het groen gebruiken niet alles.
3.pel de knoflook en snijd hem fijn.
4.vermeng de komkommer en het vocht met de overige ingredienten tot een gladde soep. breng de soep pitting op smaak met out en peper.
5. koel hem goed
hns zegt: