Recept
« Terug naar recepten
Limburgse knoflooksoep
PT140M
Limburgse knoflooksoep
Een heerlijk limburgse knoflooksoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
140 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lekker Limburgs koken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limburgse knoflooksoep te bereiden
Bouillon op temperatuur brengen.
Knoflook toevoegen en circa 2 uur laten meeegaren (niet koken).
Het geheel zeven met een fijne zeef of doek.
Op smaak brengen met peper, zout en een beetje suiker.
Hak wat peterselie of bieslook en strooi dit over de soep.
Voeg eventueel wat croutons of knoflookbrood toe en voor de liefhebber Parmezaanse kaas.
Knoflook toevoegen en circa 2 uur laten meeegaren (niet koken).
Het geheel zeven met een fijne zeef of doek.
Op smaak brengen met peper, zout en een beetje suiker.
Hak wat peterselie of bieslook en strooi dit over de soep.
Voeg eventueel wat croutons of knoflookbrood toe en voor de liefhebber Parmezaanse kaas.
Stef zegt: