Recept
« Terug naar recepten
Garganelli met gerookte zalm
PT15M
Garganelli met gerookte zalm
Een heerlijk garganelli met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garganelli met gerookte zalm te bereiden
Pasta beetgaar koken en laten afkoelen.
Room,mosterd,bessenjenever en mayonaise samen mengen met zout en peper.
Dille,bieslook,ajuinpijpjes en peterselie fijn snijden.
De gerookte zalm in fijne slierten snijden.
De hierboven ingredienten allemaal samen mengen en dresseren op bord,afwerken met pijnboompitten en de grijze garnalen en een takje dille.
Room,mosterd,bessenjenever en mayonaise samen mengen met zout en peper.
Dille,bieslook,ajuinpijpjes en peterselie fijn snijden.
De gerookte zalm in fijne slierten snijden.
De hierboven ingredienten allemaal samen mengen en dresseren op bord,afwerken met pijnboompitten en de grijze garnalen en een takje dille.