Recept
« Terug naar recepten
Loempiaatjes met extreme saus
PT40M
Loempiaatjes met extreme saus
Een heerlijk loempiaatjes met extreme saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jiangyi chen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Loempiaatjes met extreme saus te bereiden
Deeg in verpakking ontdooien.
Week de rijstmie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de mie af, spoel onder de koude kraan en laat goed uitlekken.
Snijd de wortel en de uitjes in dunne reepjes van dezelfde dikte en circa 10cm lengte.
Verwarm de oven voor 180°C bestrijk een deegvel met een kwastje olie en leg er een deegvel erboven op.
Snijd dit doormidden en leg op elke helft een plukje mie en wat groente.
Bestrijk de randen van het deeg lichtjes met olie, vouw de zijkanten naar binnen en rol het deeg op en bak in de oven in 15 tot 20 goudbruin.
Roer ondertussen de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en serveer de saus bij de loempia's.
Week de rijstmie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de mie af, spoel onder de koude kraan en laat goed uitlekken.
Snijd de wortel en de uitjes in dunne reepjes van dezelfde dikte en circa 10cm lengte.
Verwarm de oven voor 180°C bestrijk een deegvel met een kwastje olie en leg er een deegvel erboven op.
Snijd dit doormidden en leg op elke helft een plukje mie en wat groente.
Bestrijk de randen van het deeg lichtjes met olie, vouw de zijkanten naar binnen en rol het deeg op en bak in de oven in 15 tot 20 goudbruin.
Roer ondertussen de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en serveer de saus bij de loempia's.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
jiangyi zegt: