Recept
« Terug naar recepten
Long Island Krabsla
PT25M
Long Island Krabsla
Het aparte zit hem in het gebruik van munt - oregano - citroen zeste.Verder is het een rijke krabsalade.Dit voorafje is ook geschikt voor personen met een allergie voor : noten,soja,gluten en lactose.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse collega
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Long Island Krabsla te bereiden
- Snij de stukken krabvlees in kleine stukjes en controleer nog even of alle kraakbeentjes zijn verwijderd
- Voeg alle ingredienten behalve de mayo en de mosterd bij elkaar en roer dat goed dooreen.
- Roer dan de mayo en de mosterd goed door elkaar.
- Roer mayo mengsel door het krab mengsel.Zet dit koud weg tot gebruik.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef hierbij een mooie frisse witte wijn of maak het feestelijk en schenk er een witte bubbeltjes wijn bij.
Jan A van der Hoeden zegt:
Ann Maes,
Dank voor je reactie.Thuis maakt mijn vrouw de mayo zelf en inderdaad met de helft aan Griekse yoghurt.
Maar het recept,dat ik van een collega kreeg gebruikte Hellman's mayo,dat heb ik zo gelaten.
Jan A.