Recept
« Terug naar recepten
Luchtige kaastaart met speculaasbodem
PT60M
Luchtige kaastaart met speculaasbodem
Een heerlijk luchtige kaastaart met speculaasbodem recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Luchtige kaastaart met speculaasbodem te bereiden
Smelt de boter. Maal de speculoos tot poeder in de blender. Roer de speculoos door de boter. Bekleed een ronde vorm (20 cm diameter) met plasticfolie. Verdeel de speculoos over de bodem.
Warm het ananassap op en smelt hierin de geweekte gelatine. Klop de room half op. Roer de suiker en vanillesuiker door de kaas. Voeg de room bij de kaas en roer er dan het lauwwarme ananassap door.
Giet de kaas op de speculoos en laat minstens 1 uur afgedekt opstijven in de koeling.
Haal de taart uit de vorm en leg op een groot, plat bord. Werk af met fruit naar wens.
Warm het ananassap op en smelt hierin de geweekte gelatine. Klop de room half op. Roer de suiker en vanillesuiker door de kaas. Voeg de room bij de kaas en roer er dan het lauwwarme ananassap door.
Giet de kaas op de speculoos en laat minstens 1 uur afgedekt opstijven in de koeling.
Haal de taart uit de vorm en leg op een groot, plat bord. Werk af met fruit naar wens.