Recept
« Terug naar recepten
Lupo di mare con fagioli:
PT30M
Lupo di mare con fagioli:
Een heerlijk lupo di mare con fagioli: recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
onbekende bron
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lupo di mare con fagioli: te bereiden
Maak de blikken open en laat ze goed uitlekken
Snipper de sjalot en de knoflook fijn.
Spoel de zeeduivel af onder stromend water en dep goed droog met keukenpapier.
Bereiden:
Verhit 3 el olijfolie en fruit op een niet te heet vuur de sjalotjes, voeg daarna de knoflook, versgemalen peper en zout toe.
Voeg de room toe en laat tot de helft inkoken.
Gril de vis in ongeveer 10 min gaar.
Snipper de sjalot en de knoflook fijn.
Spoel de zeeduivel af onder stromend water en dep goed droog met keukenpapier.
Bereiden:
Verhit 3 el olijfolie en fruit op een niet te heet vuur de sjalotjes, voeg daarna de knoflook, versgemalen peper en zout toe.
Voeg de room toe en laat tot de helft inkoken.
Gril de vis in ongeveer 10 min gaar.