Recept
« Terug naar recepten
Lycheesorbet
PT45M
Lycheesorbet
Een heerlijk lycheesorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lycheesorbet te bereiden
Verhit de suiker met het water tot de suiker helemaal is opgelost.
Laat het mengsel afkoelen.
Meng de suikersiroop met de lycheepuree en het citroensap.
Draai in sorbetiere tot ijs.
Verdeel sorbetijs over de glazen en garneer met citroenmelisse en lychees.
Laat het mengsel afkoelen.
Meng de suikersiroop met de lycheepuree en het citroensap.
Draai in sorbetiere tot ijs.
Verdeel sorbetijs over de glazen en garneer met citroenmelisse en lychees.