Recept
« Terug naar recepten
Macaroni Carbonara
PT60M
Macaroni Carbonara
Een heerlijk macaroni carbonara recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
hendrik westewrs
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
5-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni Carbonara te bereiden
Maak de champignons schoon.
Snijd de champignons in kleine plakjes.
Snijd de ui in kleine stukjes.
Pel de knoflook, snijd de knoflook in kleine stukjes.
Snijd de Deense blauwe schimmelkaas in stukjes.
1. Bak de spekjes goudbruin.
2. Voeg de hamblokjes toe.
3. Voeg nu de champignons toe.
4. Voeg nu de ui en de knoflook toe.
5. Voeg nu de Deense blauwe schimmelkaas toe.
6. Voeg nu de 2 bekertjes crème fresh toe, laat dit zachtjes door koken.
7. Voeg de geraspte kaas toe.
Snijd de champignons in kleine plakjes.
Snijd de ui in kleine stukjes.
Pel de knoflook, snijd de knoflook in kleine stukjes.
Snijd de Deense blauwe schimmelkaas in stukjes.
1. Bak de spekjes goudbruin.
2. Voeg de hamblokjes toe.
3. Voeg nu de champignons toe.
4. Voeg nu de ui en de knoflook toe.
5. Voeg nu de Deense blauwe schimmelkaas toe.
6. Voeg nu de 2 bekertjes crème fresh toe, laat dit zachtjes door koken.
7. Voeg de geraspte kaas toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
tommeke zegt: