KookJij

Macaroni Carbonara

Een heerlijk macaroni carbonara recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 5-6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Macaroni Carbonara te bereiden

Maak de champignons schoon.
Snijd de champignons in kleine plakjes.
Snijd de ui in kleine stukjes.
Pel de knoflook, snijd de knoflook in kleine stukjes.
Snijd de Deense blauwe schimmelkaas in stukjes.

1. Bak de spekjes goudbruin.
2. Voeg de hamblokjes toe.
3. Voeg nu de champignons toe.
4. Voeg nu de ui en de knoflook toe.
5. Voeg nu de Deense blauwe schimmelkaas toe.
6. Voeg nu de 2 bekertjes crème fresh toe, laat dit zachtjes door koken.
7. Voeg de geraspte kaas toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Wij hebben er samen van gesmuld, het was heeeerlijk !!!!
caroguzzi

caroguzzi zegt:
Wow, héérlijk Je krijgt van mij een dikke 10 :):)
wimpy44

wimpy44 zegt:
Een bereiding van 1 uur is wel erg lang.
whhendriks

whhendriks zegt:
Lijkt mij simpel en lekker.
Ik ga het maken bedankt voor je recept
derbyke

derbyke zegt:
Hallo tommeke, normaal gezien wel maar niet iedereen is er een liefhebber van. Geef mij maar een eike vers van de pers erbij... heerlijk ;-)
tommeke

tommeke zegt:
Vraagje, dient er bij een Carbonara geen eieren toegevoegd te worden ?