Lekker met een gepofte aardappel, witte rijst of pasta, en een simpele
groene salade.
Recept
« Terug naar recepten
Visschotel kabeljauw en roze garnalen .
PT60M
Visschotel kabeljauw en roze garnalen .
Zelf ben ik niet zo'n fan van tilapia. Daarom heb ik deze ovenschotel
gemaakt met verse kabeljauwfilet . En ik maakte heel eigenwijs het hele
bakje Philadelphia op. In het vroege middaguur klaargemaakt en dan later
alleen nog even in de oven. Heerlijk makkelijk.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visschotel kabeljauw en roze garnalen . te bereiden
- Verwarm de oven voor op 220 gr.
- Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met `n dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
- Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel.
- Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
- Schep uit de pan in een Ovenschaal.
- Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 min. op hoog vuur.
- Leg de kabeljauw visfilets op het wortel/ui-mengsel.
- Bestrooi met peper en zout, en besmeer ze met een dikke laag Philadelphia.
- Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel. Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 min. in de oven.