Recept
« Terug naar recepten
Macaroni di Gério
PT20M
Macaroni di Gério
Op speciaal verzoek van mijn beste kookvriendin dit recept op internet geplaatst
Volgens haar gezin is dit de lekkerste macaroni!
Deze macaroni is lekker en gezond door de vele verse groenten en heeft het o.a. door de stroganoff saus een eigen karakter en smaak gekregen.
Recept van:
Gerrie Peters
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni di Gério te bereiden
Voorbereiding:
Ui snipperen, courgette, paprika, tomaten en de ham in kleine blokjes snijden.
Bereidingswijze:
Macaroni koken zoals is aangegeven op de verpakking. (beetje olie in het water)
Rundergehakt rullen en de groenten mee fruiten.
De macaroni mix en stroganoffsaus samen in 250 ml koud water mengen en toevoegen.
Even laten koken en dan proeven! Beetje sambal erbij?
Serveer je de macaroni (of andere pasta) apart, dan een half kopje kookvocht bewaren en na het afgieten weer over de pasta. Dit voorkomt het plakken!
Geniet ervan!!
Serveertips:
Beetje geraspte kaas en een verse salade.
Variatie tip: bakje champignons of i.p.v. ham, baconreepjes.
Ui snipperen, courgette, paprika, tomaten en de ham in kleine blokjes snijden.
Bereidingswijze:
Macaroni koken zoals is aangegeven op de verpakking. (beetje olie in het water)
Rundergehakt rullen en de groenten mee fruiten.
De macaroni mix en stroganoffsaus samen in 250 ml koud water mengen en toevoegen.
Even laten koken en dan proeven! Beetje sambal erbij?
Serveer je de macaroni (of andere pasta) apart, dan een half kopje kookvocht bewaren en na het afgieten weer over de pasta. Dit voorkomt het plakken!
Geniet ervan!!
Serveertips:
Beetje geraspte kaas en een verse salade.
Variatie tip: bakje champignons of i.p.v. ham, baconreepjes.
sherma marvin zegt: